Frank Lamm gitaar coach

Frank Lamm

Frank Lamm studeerde klassiek gitaar aan het Brabants Conservatorium te Tilburg, en behaalde daar de diploma’s voor docerend- en uitvoerend musicus. Als docent is hij 20 jaar verbonden aan het Kunsten centrum Waalwijk en het centrum voor de kunsten de Aleph.

De liefde voor het docentschap kreeg Frank tijdens de 10 jaar dat hij zelf leerling is geweest op de muziekschool CMD in Waalwijk. Één jaar hospiteren bij Jack Gooyaerts en één jaar stage bij Enno Voorhorst creëerden het fundament voor zijn huidige lespraktijk en interesse in de pedagogiek. Verder volgt Frank regelmatig verdiepende cursussen tijdens de EGTA (vereniging van professionele gitaardocenten) studie dagen. Hij is al sinds 1994 lid van de EGTA.

gitaar coach

Gitaarles geven is een bijzonder mooi vak: het doorgeven van de liefde voor muziek en de gitaar, je leerlingen muzikaal zien opgroeien, ieder op zijn eigen manier, via zijn eigen weg. Deze weg gaan we samen bewandelen met als doel;een gitarist worden! We ontdekken samen op welke manier we naar dat doel kunnen komen. Onderweg luisteren, voelen, beleven, genieten en werken we hard. Zowel leerling als docent! vandaar les MET lamm

Ontdek meer over Frank’s uitvoerende praktijk als Gitarist, in de Roadshow,in Colours of the guitar, als voorzitter van de Gitaarsalon Loon op Zand, als Penningmeester van de GuitarCanon, Duolisme gitaarduo.

6

Pictures